Tillväxt!

4 orsaker som hämmar företagets tillväxt.
4 faktorer som kan ge växtkraft. Vi hjälper dig identifiera verksamhetens flaskhalsar och bromsande faktorer!
Centraliserade beslut
Verksamhetsben i obalans
Fel mindset
Dåligt ledarskap

Digital AffärsRedovisning

Digital & personlig redovisning
Hos Phea Ekonomi får du alltid en dedikerad redovisningskonsult som ger dig personlig service i kombination med smarta tekniska lösningar. På så sätt behöver du inte välja mellan en digital tjänst och personlig kontakt; hos oss får du båda delarna. I vår löpande tjänst får du inte bara rätt siffra deklarerat till Skatteverket på rätt dag utan även en kunnig redovisningskonsult att bolla frågor med. Oavsett hur just du ser på ditt företags redovisning är vi säkra på att ha en lösning för dig. Självklart helt digitalt, med flexibla system som passar just dig och med hög nivå av personlig service till lågt pris.
Digital redovisning
 • 1. Digital inlämning av material
  2. Digital redovisning
  3. Månads alt. kvartalsrapportering
  4. Projektredovisning
  5. Löner
  6. Rapport till skatteverket
  7. Årsredovisning
  8. Deklaration
  9. K10

Låt oss hjälpa dig !
 • Vill du ha professionell ekonomisk hjälp?

  Hör av dig redan i dag för en gratis konsultation. 

Lönehantering
 • Oavsett om ni har många eller få löner så kan det kännas som en stor utmaning att sköta hela löneprocessen. Låt oss hjälpa till med era administrativa pålagor.

Projektredovisning
 • Oavsett om ni har en enkel eller avancerad projektredovisning så hjälper vi er att hålla reda på alla intäkter och utgifter i varje projekt. 


Interim CFO / Controller

Har ni behov av en person som kan identifiera flaskhalsar, förbättringsmöjligheter och samtidigt leda ett förändringsarbete?
Noggrann, strukturerad, positiv och med fokus på hög servicenivå. Högpresterande, idérik och innovativ. Självgående, ansvarsfull och alltid i tid. Identifiera era behov? Söker ni en person som har förmågan att vara med och möta framtiden? Har ni behov av en person som kan identifiera flaskhalsar, förbättringsmöjligheter och samtidigt leda ett förändringsarbete? Har ni behov av […]